Kubo logo

Online saradnja

Nije tajna da se najbolji rezultati postižu kada postoji saradnja "uživo", ali ako ste iz bilo kog razloga sprečeni da dolazite kod nas (živite daleko, više volite da trenirate samostalno ili u svom domu, organizaciono niste u mogućnosti da dolazite i sl.) nudimo Vam online saradnju.

U Kubo trening centru imamo veliki broj klijenata koji je napravio sjajne rezultate putem naše online opcije. Takođe, imamo i klijente koji su odavno postigli cilj, ali su se preselili u inostranstvo ili prosto nastavili sa saradnjom jer su usvojili vežbanje kao deo životnih navika.

Online saradnja funkcioniše tako što popunite upitnik i naručite svoj program treninga, ishrane ili oboje. Treninge dobijate preko nove "My Fit World" aplikacije, a sve instrukcije oko ishrane Vam šaljemo na mejl. Treninzi i ishrana koju šaljemo su prošli test decenijskog iskustva u radu sa velikim brojem različitih klijenata.

Prvih 10-ak dana ćemo biti u kontaktu na dnevnom nivou kako bi bili sigurni da ste sve razumeli i kako bi isključili svaku mogućnost greške. Nakon toga se saradnja nastavlja u odnosu na dogovor, putem aplikacije ili mejla.

Ukoliko želite da dobijete više informacija o vidovima online saradnje popunite formu za besplatne konsultacije na našem sajtu sa naznakom – INFO ZA ONLINE. U najkraćem roku dobićete sve potrebne informacije na Vaš mejl.