Kubo logo

O nama

Kubo tim

Kubo Trening Centar je osnovan 2013. godine. Vizija centra je usmerena na poboljšanje kvaliteta života naših klijenata. Redovna fizička aktivnost i zdrava ishrana su sredstva koja koristimo da bismo došli do željenih rezultata.

Uglavnom putem direktne preporuke, do sada je kroz naš centar prošao veliki broj ljudi kojima smo pomogli da pronađu svoj način da žive zdravije. Potrebna je samo volja i već od danas možete početi da menjate svoj život na bolje.

Personalni trening prilagođen
Vašim potrebama

Posebno smo ponosni na naš program za redukciju telesne težine koji godinama unazad ima najveći broj polaznika. Kroz poseban sistem treninga, ishrane i psihološke podrške napravili smo veliki broj transformacija.

Neki od razloga zbog kojih nas
klijenti preporučuju:

Rezultati – Visok nivo uspešnosti u svim našim tretmanima je ono što je klijentima najbitnije

Kvalitet usluge – Obrazovani treneri, prijatan ambijent i ekskluzivan prostor će Vam pružiti dodatnu motivaciju da istrajete u procesu.

Program treninga — individualno prilagođavanje programa, odabir vežbi prilagođenih Vašem aktuelnom stanju i promene programa u skladu sa napretkom sposobnosti (snage, izdržljivosti).

Program ishrane — bilo da želite da smršate, dobijete mišiće ili dobijete mišiće ili jednostavno usvojite zdrave navike, ishrana je obavezni deo procesa. Ishrana se prilagođava u odnosu na svakodnevni životni ritam i ne zahteva nužno "sate provedene u kuhinji".

Vaši treneri

Kako do nas?

Kubo trening centar se nalazi na 2 lokacije:

Voždovac: Sportski centar Šumice, Ustanička br. 125

Zvezdara: Mali Mokri Lug, Smederevski put 3b, odmah iza popularnog lokalnog kafića Kocka.