Kubo logo

O nama

Kubo tim

Kubo Trening Centar je osnovan 2013. godine. Vizija centra je usmerena na poboljšanje kvaliteta života naših klijenata. Redovna fizička aktivnost i zdrava ishrana su sredstva koja koristimo da bismo došli do željenih rezultata.

Uglavnom putem direktne preporuke, do sada je kroz naš centar prošao veliki broj ljudi kojima smo pomogli da pronađu svoj način da žive zdravije. Potrebna je samo volja i već od danas možete početi da menjate svoj život na bolje.

Posebno smo ponosni na naš program za redukciju telesne težine koji godinama unazad ima najveći broj polaznika. Kroz poseban sistem treninga, ishrane i psihološke podrške napravili smo veliki broj transformacija.

Personalni trening prilagođen
Vašim potrebama

Kao i svaku drugu uslugu koju tražite u životu, želite da Vam je pruži stručna osoba. To je posebno važno u slučajevima u koje su direktno uključeni Vaše telo i zdravlje, kao što je proces fizičkog vežbanja. Fizičko vežbanje se poslednjih decenija razvilo u veoma ozbiljnu nauku, te ga ne bi trebalo samostalno sprovoditi ukoliko niste stručnjak iz te oblasti. Uz stručno lice mnogo kvalitetnije, bezbednije i brže ćete ispuniti ciljeve koje zajednički postavite.

Postoji veliki broj fitnes instruktora, gurua, trenera specijalista koji će Vam dati savet ili trening u odnosu na svoje iskustvo, YouTube video ili pročitan časopis. Zbog toga su naši treneri isključivo kadrovi sa završenim Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje. Smatramo da se temeljno znanje koje se stiče kroz 4-5 godina studiranja ne može zameniti znanjem koje dolazi kroz kratke kurseve ili samo kroz praksu vežbanja u teretani. Profesori sporta i fizičkog vaspitanja pored znanja o samom procesu treninga stiču kvalitetno i temeljno znanje iz drugih bliskih oblasti (ishrana, fiziologija, rehabilitacija, psihologija).

Neki od razloga zbog kojih nas
klijenti preporučuju:

Rezultati – Visok nivo uspešnosti u svim našim tretmanima je ono što je klijentima najbitnije

Kvalitet usluge – Obrazovani treneri, prijatan ambijent i ekskluzivan prostor će Vam pružiti dodatnu motivaciju da istrajete u procesu.

Program treninga — individualno prilagođavanje programa, odabir vežbi prilagođenih Vašem aktuelnom stanju i promene programa u skladu sa napretkom sposobnosti (snage, izdržljivosti).

Program ishrane — bilo da želite da smršate, dobijete mišiće ili dobijete mišiće ili jednostavno usvojite zdrave navike, ishrana je obavezni deo procesa. Ishrana se prilagođava u odnosu na svakodnevni životni ritam i ne zahteva nužno "sate provedene u kuhinji".

Vaši treneri

Kako do nas?

Kubo trening centar se nalazi na 2 lokacije:

Vračar: Sokolska 2-4

Voždovac: Sportski centar Šumice, Ustanička br. 125