Kubo logo

Počnite sa treninzima
Zakažite besplatne konsultacije!

Naš sistem treninga i ishrane se potpuno prilagođava individualnim mogućnostima, potrebama i ciljevima klijenta.

Da biste bili sigurni da smo pravi izbor za Vaše ciljeve, pre nego što počnemo sa treninzima najbolje bi bilo da se upoznamo i porazgovaramo – to možemo uraditi tako što ćemo zakazati besplatne konsultacije.

Ostavite Vaše podatke ispod, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku da zakažemo termin koji odgovara obema stranama.

Šta obuhvataju konsultacije?

Medicinska i sportska anamneza

Da bismo Vam preporučili što bolji program treninga za Vas želimo da nam što detaljnije opišete svoj zdravstveni status, npr. da li trenutno imate zdravstvene probleme, koji su i koliko dugo traju? Da li postoji nešto na šta bi trebalo dodatno da obratimo pažnju? Imate li neke preporuke specijalista? Takođe, kakvim ste se vrstama aktivnosti bavili tokom života i da li imate neke specifične ciljeve? Imate li iskustva u fitnes treningu ili ste bivši sportista? To su neka od pitanja o kojima razgovaramo tokom testiranja.

Analiza jelovnika i navika u ishrani

Ako dolazite kod nas zbog želje da promenite navike u ishrani, zbog gojaznosti ili bilo kog drugog estetskog cilja u ovom delu treba da budete što iskreniji da bismo napravili idealan plan ishrane za Vas. Koliko obroka dnevno imate, šta se najčešće nalazi u obroku, da li imate padove energije u toku dana, koliko kafe pijete i slična pitanja prolazimo u ovom delu testiranja.

Analiza strukture tela (opciono)

Ukoliko procenimo da bi bilo svrsishodno, možemo uraditi i ovu analzu koristeći bioelektričnu impedancu (In Body 370) koja pruža precizne podatke o količini i odnosima pojedinih vrsta tkiva u organizmu (najpre masti, mišića i vode).

Ovaj deo pregleda nije obavezan i doplaćuje se 1.500rsd. Ukoliko nakon pregleda odlučite da trenirate kod nas, prva članarina će biti umanjena za vrednost tog iznosa.

Testiranje se obavlja u Kubo Trening Centru. Svi koji treniraju kod nas moraju da prođu pregled.